handboek


Organisatie

Scoutinggroep de Hanzeluiden is een vereniging. De gezamenlijke leidingvergadering, de groepsraad, is verantwoordelijk voor alles wat de groep aangaat. De groepsraad heeft een dagelijks bestuur aangesteld bestaande uit de groepsvoorzitter, secretaris, penningmeester, groepsbegeleider en een algemeen lid.

In principe is de speltakleiding het eerste aanspreekpunt voor jeugdleden en ouders. Elke speltak (leeftijdsgroep) heeft een teamleider. Mochten ouders en leiding samen niet uit een probleem kunnen komen, dan is de volgende stap het contact met de groepsbegeleider van het bestuur. De groepsbegeleider zoekt samen met ouders en leiding naar oplossingen voor problemen.

Voor speciale activiteiten wordt een commissie samengesteld. De commissie is verantwoordelijk voor de organisatie en communicatie die bij zo'n activiteit komt kijken.

Voor vragen omtrent financiën, huisregels, de ledenadministratie of in geval van andere problemen kunt u contact opnemen met het bestuur via het contactformulier . Ook heeft elke leiding de beschikking over contactgegevens van het bestuur en hangen zij in Kapadka.