leeftijdsgroepen


Jongens 7 t/m 11

Mowgli Welpen (jongens - zaterdag)

Welpen zijn jonge wolven. Akela is de oude grijze wolf. Hij roept de welpen. "Verzamelen bij de grote raadsrots!" Welpen gaan dan samen op jacht in de rimboe. Ze beleven er allerlei avonturen. Soms steken ze zelfs de Waingoenga-rivier over. Die stroomt achter de grote raadsrots. Ze leren veel over de rimboe van Baloe, de bruine beer. Bagheera, de zwarte panter, is de beste jager van de rimboe. Hij kent alle sporen en sluipt als de beste. De oude olifant Hathi kan mooi vertellen. Hij is wel honderd jaar en heeft veel meegemaakt. En er zijn nog veel meer dieren waar de welpen graag iets van leren.

Elke zaterdag middag van 13:30 tot 15:30 uur beleven de welpen samen leuke,spannende, en soms uitdagende avonturen! Maar wat je ook doet, je houdt je altijd aan de Scoutingafspraken. Dat beloof je als je een welp wordt. Je belooft iedereen te helpen waar je maar kan. En eerlijk en vriendelijk te zijn. En vol te houden. En ook nog goed voor de natuur te zorgen. Poeh! Dat is een heleboel. Maar bij Scouting leer je het vanzelf. En het is nog leuk ook. Reken daar maar op! Onze opkomst wil soms iets uitlopen, in verband met een opdracht of project. Dit wordt altijd op tijd doorgegeven aan de ouders/verzorgers. 

Als je nou ook eens een keer wil komen kijken bij ons, dat kan! Neem dan eerst even contact op: bel bijvoorbeeld tijdens onze opkomst (13:30-15:30). Het telefoonnummer van ons clubgebouw is: 038 - 3311977. Je kan natuurlijk ook een keer op de zaterdag gewoon langs komen, kun je ons gelijk in actie zien (en meedoen)! Het adres van Kapadka is: Buitensingel 6, Kampen, in het park, tegenover het hertenkamp.

Wij zien je graag in onze "Jungle" verschijnen!