leeftijdsgroepen


Meisjes 7 t/m 11

Shanti Welpen

Deze welpen vormen een speltak van meisjes in de leeftijd van 7 tot 11 jaar. De welpen leven in de jungle van Shanti. Daar doen zij verschillende spelletjes. De welpen leren om met elkaar te spelen. Zo doen de welpen verschillende spelletjes o.a: levend kwartet maar ook wordt er geknutselt, kampvuur gebouwd en broodjes gebakken en nog veel meer. 

Ook gaan de welpen een paar keer per jaar op kamp, want erg leuk en gezellig is. De welpen doen ook mee aan regio activiteiten van regio Overijsselse Vechtstreek. Zo gaan ze eens per jaar naar de regiodag in Ommen om daar spelletjes te doen andere welpen uit de omgeving. Zo'n dag is altijd hartstikke leuk en het heeft ook elk jaar een spannend thema. 

De Shanti Welpen worden ondersteund door een supergezellig leidingteam, bestaande uit Zwier, Gerlanda, Maaike, Jasper en Stephanie. Heb je zin om een keertje te kijken bij een opkomst bij de Shanti Welpen, kom dan een keer langs op maandagavond! We beginnen onze opkomsten altijd om 18.30 tot 20.00 uur. 

Meer informatie? Kom gerust even langs! 
Buitensingel 6 
8261 DA Kampen

Tijdens de opkomsttijden is ons clubhuis bereikbaar op 038-3311977. 

Hopelijk heb je na het lezen van deze site zoveel zin gekregen in scouting dat je graag een keertje wilt komen kijken. Dat kan 3 keer gratis, daarna beslis je of je lid wilt worden.

Misschien tot ziens!
De welpenleiding.