ouders


Lid worden

Scoutinggroep de Hanzeluiden biedt jeugd van 5 t/m 21 jaar wekelijks een actief en afwisselend programma. Buitenactiviteiten, plezier en het ontwikkelen van zelfstandigheid staan daarbij voorop. Afhankelijk van de leeftijd bouwen we bijvoorbeeld vlotten, gaan we kamperen, ravotten, hutten bouwen, kampvuur stoken en nog veel meer. De jongste leeftijdsgroepen spelen vaak in een thema, terwijl de ouderen gezamenlijk aan de slag gaan met een spel of project.

 

De eerste 3x meedoen is gratis. Is dit je bevallen, dan kun je lid worden voor € 12,10 per maand.Hiervoor krijg je het lidmaatschap, het ledenblad Scoutingmagazine, kun je een account aanmaken op de landelijke site en kun je een lidmaatschapspas downloaden. Met de pas krijg je korting bij de Scoutshop. Bij lidmaatschap hoort automatisch een secundaire WA-verzekering. De contributiebetaling geschiedt per doorlopende incassomachtiging. Voor sommige activiteiten en kampen wordt een extra bijdrage gevraagd.

 

Onze gekwalificeerde leiding zal je welkom heten bij de groep en uitleggen hoe alles gaat, hoe je aan een scoutfit komt en wat je verder moet weten. Bij de leeftijdsgroepen kun je zien hoe de activiteiten voor jou leeftijd er ongeveer uitzien. Lid worden kan door het lidmaatschapsformulier in te vullen en in te leveren bij de leiding. Per email ontvang je bericht als je daadwerkelijk in de ledenadministratie bent opgenomen.