ouders


Steun ons

Materiaal

Heeft u materiaal, brandhout, oude gereedschappen of andere zaken over? Kunt u er niets meer mee maar denkt u dat de scoutinggroep er nog wat aan heeft? Laat het ons weten! Voor vele activiteiten zijn wij altijd op zoek naar dergelijk materiaal.

Vrienden Loterij
Het is vanaf nu mogelijk om de Hanzeluiden te steunen en zelf kans te maken op mooie prijzen.

Hoe? Wij zijn als Hanzeluiden aangesloten bij de Vrienden Loterij. Iedereen die een lot heeft van de Vrienden Loterij betaald € 2,20 per week. De helft van dat bedrag gaat naar het goede doel. Dit doel is door iedere deelnemer zelf te kiezen. Dit kan algemeen zijn of er kan gekozen worden voor één van de ingeschreven verenigingen. Van alle loten die het goede doel Hanzeluiden hebben krijgen wij dus € 1,10 per week dat is per lot toch € 55,- per jaar.

Heeft u wel eens nagedacht over deelname aan de vriendenloterij of speelt u mee maar wilt u best de Hanzeluiden als goed doel opgeven? Kijk dan op www.vriendenloterij.nl en of ga direkt naar http://clubs.vriendenloterij.nl/beneficiary-zoekresultaten/beneficiarysearchresult/200226. Klik op speel mee voor Scoutinggroep de Hanzeluiden. Vul het scherm in. U krijgt dan direct uw persoonlijk lotnummer. 


Wij danken iedereen hartelijk die besluit mee te doen aan de Vrienden Loterij en de Hanzeluiden als goed doel opgeeft!