Stoere meiden van 7 t/m 11 jaar!

Shantiwelpen

Ga je mee de Jungle in?De Shantiwelpen zijn meisjes in de leeftijd van 7 tot 11 jaar. De welpen leven in de jungle van het mensenjong Shanti. De welpen leren om met elkaar samen te spelen. Zo doen de dames verschillende spellen, wordt er samen geknutseld, buiten gespeeld en staan we zelfs af en toe in de keuken als het kampvuur saai wordt.

De welpen gaan een paar keer per jaar op kamp, wat erg leuk en gezellig is. Zo zijn we op gezamelijk kamp geweest in bijvoorbeeld Elburg en Ommen. Daar hebben ze o.a een schat gezocht. De welpen doen ook mee aan regio activiteiten van regio Overijsselse Vechtstreek. Zo gaan ze eens per jaar naar de regiodag om daar van alles te doen met andere welpen uit de omgeving. Zo''n dag is altijd hartstikke leuk en het heeft ook elk jaar een spannend thema.

De Shantiwelpen worden ondersteund door een supergezellig leidingteam. Heb je zin om een keertje te kijken bij een opkomst bij de Shantiwelpen, kom dan een keer langs op maandagavond! We beginnen onze opkomsten altijd om 18.30 en eindigen om 20.00 uur.

Kom een keertje meedoen!Elke maandag van 18:30 tot 20:00.

Meiden 7 t/m 11 jaar vormen een actieve groep met allerlei activiteiten binnen het thema van Junglebook.